Noční můra

Noční můra

Anotace: jak dlouho ještě

Čekám
Až ze špatného snu se probudím,
až svými prsty Ti dlaň zastudím,
že tohle všechno je jen pouhé zdání,
že stále líbáš mě na rtech a skráních…

Čekám
Až skončí tato strašná noční můra,
než se mi z duše sloupne celá kúra,
že přijdeš a povíš jak chybím Ti moc,
čekám až skončí tahle hrůzná noc…

Čekám
Kdy už přijdou ty krásná rána,
kdy rozechvěje se Ti srdeční membrána,
kdy budu moci do ní srdce své dát,
čekám kdy to skončí, už nechci spát…

Čekám
Až konečně přijde to svítání,
až vezmeš mou tvář do dlaní,
vždyť víš že ty jsi ten svět můj
a já zase Tvůj…

Čekám
Že se probudím a budu se smát,
tohle se mi musí přece jen zdát,
čekám
že se probudím a všechno se zas vrátí,
že jeden druhému se nikdy neztratí…

A už se týden neprobouzím…
Autor Jiná, 23.11.2012
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, drž se.

06.12.2012 20:28:06 | Robin Marnolli

to chce šípek...

26.11.2012 10:08:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí