Růže z exilu

Růže z exilu

Anotace: ...

Drž rychle moji duši,
hoří jemnými plameny.
Lepší milovat růži,
než zkoumat její kořeny.

Touha vlastnit je daní,
pro lásku s podmínkou,
vkrádá se náhle spaní.
S pláčem a vzpomínkou,
jsi moje tichá paní.
Jsi mojí myšlenkou.
Autor PrincNoci, 25.11.2012
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: KatkatkaW, Robin Marnolli, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí