Bezpráví

Bezpráví

Anotace: Když člověk musí počkat na oficiální povolení..

Tvrdili, že ještě nic to není,
že jsem příliš mladá,
v mém věku se prý jedno cení,
že kamarádi a rodina má mě ráda.

Hlavou kroutili, že mé milování
je cosi jako děcké chtění,
že je to jen pouhé zdání
a láska to doopravdy není.

že to srdce co skáče mi z těla,
je jen pouhý klam
ta slza co tvář mou oněmněla,
není vůbec důležitá
a je fuk, že je člověk sám.

Tak se ptám, odkdy láska nabývá platnosti?
Odkdy mám dovoleno opravdu cítit?
Mladý člověk, nemůže mít starosti?

Jak se proboha můžete, tak strašně mýlit...
Autor Kite.Kat, 27.11.2012
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Lucucu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je tedy "opravdová láska"? A kdo určuje tu opravdovost? Kdo si vůbec dovolil omezit lásku v definicích?... průbojná a hezká :)

01.04.2014 00:16:23 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí