Nevím

Nevím

Anotace: ...

Nevím co chci
nevím co dělám
nevím co cítím
Chci sex s mým ex?
Dělám něco blbě?
(Chci ležet v hrobě)
Cítím snad lásku?
Co je to kurva za otázku?
Jsem šťastná?
Ani hovno...
Autor Romana666, 28.11.2012
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Kovik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí