Donut vs. Láska

Donut vs. Láska

Anotace: Láska je šestkrát horší než donut

Šla jsem po Albertu a uviděla DONUT
Byl krásný, nezkoušela jsem ho snad.
CHCI Stojím za pokladnou a v ruce ho mám.
První sousto
Cítím pouto
A tak to vše začalo
Závislost
Láska na první pohled
Posedlost
Po každém malém či velkém nákupu je samozřejmé
Že donut s polevou se nese domů v tašce mé
To štěstí!
Uběhl měsíc a chci radu
Vidím trojitě svojí bradu
Moje váha pěkně zírá
V peněžence větší díra
Dostat to ze sebe přišlo by vhod
Sluchátka, běh a stírám pot

Šla jsem si ve škole a uviděla SLEČNU
Byla krásná, jen si pro sebe hlesnu
CHCI Ani ne týden a v posteli ji mám
První sousto
Cítím pouto
A tak to vše začalo
Závislost
Láska na první pohled
Posedlost
Po každém lehkém či těžkém školním dni
Veškerý volný čas trávím jedině s ní
To štěstí!
Uběhl půlrok vztahu-srdcovky
A já přišla na 4 její bokovky
Moje slečna pěkně zírá
A v srdíčku? Velká díra
Dostat to ze sebe-co nejvíc brzy
Sluchátka pláč a stírám slzy

Byla to chvíle, ale už jsem zase svá
Úplně celkově, mysl i postava
A jakou má tohle vůbec zkazku?
Pozor na donuty a hlavně lásku.
Autor Kaces, 30.11.2012
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Bunney, jen.kluk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak bývá to žijem-li bezhlavě a je jedno zda v lásce a nebo v potravě. Nadruhou stranu když mozek vše řídí jsou z nás jen stroje už ne více lidi. Vystiženo krásně a tak ti dík po třech letech dal jsem zas super tip .

30.11.2012 15:39:20 | jen.kluk

D'oh!

30.11.2012 12:54:28 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí