Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Vzpomínky

 

 

Moci do dna vypít,
nápoj zapomnění,
odešla by bolest,
přišlo uvolnění.

Skončila by touha,
noci probdělé a denní snění,
tíha myšlenky na lásku,
která láskou není.

Proč jen musel jsi mě,
tenkrát oslovit,
ty ses možná bavil,
já hledala cit.

Toužila po lásce,
radosti, bezpečí,
splynutí duší,
v pevném objetí.

Ty ovšem nic z toho,
nechtěl jsi mi dát,
kéž bych zapomněla,
zas mohla se smát.

Autor Tichá voda, 01.12.2012
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, Jim, Robin Marnolli, poetka, Do Ga
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach milá autorko Vodičko Tichá.. to je nádherně vyjádřeno..

08.07.2016 20:47:55 | tvořilka

Děkuji.

17.07.2016 09:39:12 | Tichá voda

Moc pěkná básnička :) snad bude lépe :)

03.12.2012 20:40:44 | Jim

Moc děkuji.

04.12.2012 18:51:35 | Tichá voda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí