Maluješ...mě

Maluješ...mě

Anotace: nechám se namalovat, tahy lásky... a štětci budou jen tvé dlaně...

na ošolíchaném štětci máš duši mou....
co vetkneš do obrazu?
snad stanu se růží, snad peřinou... a budu ti ukrytem ve chvílích mrazu...
snad přikryju tě-svými plátky...
a dlaní pohladím tvou tvář...

snad stanu se Andělem...až nakreslíš mi svatozář
až skryješ dva růžky pod záplavou vlasů...
a do rtů vetkneš mi slova lásky

a třeba, až štětec přiložíš na plátno bílé...
tak čisté a nevinné, plné něhy...
tak povím ti, co pro mě znamenáš...
a každým dalším tahem....
budu ti blíž a blíž...

až nakreslíš mou tvář....
pak uvidíš. v modři očí mých...
pak uvidíš...
Autor Gwladus, 14.01.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...:) ach ta láska vymalovaná...:)

15.01.2007 10:20:00 | Favi

...je povedená ...řekl bych malovaná :) ...

15.01.2007 09:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí