Nůž

Nůž

Anotace: Sonet č. 1

Sbírka: Sonety Kateřinám

Zasadit ránu

pro srdce tvé,

zabodnout nůž

do duše tvojí.

 

Ač nechci,

stále to dělám,

ba prážádný

já důvod nemám.

 

Nevím, proč stále jen trápím tě,

můj démon zla mě k tomu nutí.

 

Vím jistě však, že miluji tě,

a přestat - ni ďábel mě nedonutí.

Autor Lord Bartimaeus, 03.12.2012
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,moc dobře to znám.
Patří to k nám,že dokážeme
milovat i ubližovat zároveň.
Přeji pěkný den.

18.05.2013 14:42:35 | Jozef Bojanovský

pochmurný sonet...

03.12.2012 18:20:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí