Mávnutím křídel volavek

Mávnutím křídel volavek

Anotace: ...

Mávnutím křídlel volavek
na cestě smutku 
do krajek
potrhám mříže
studených pavučin
hledám tvůj nádech
hořící klín

Mávnutím křídel do černa
schovej mě lásko
nevěrná
nebudu hledat příčinu
raděj mě zabij
při činu
pak bude to
konečně navždy
zářez
na konci pažby

Mávnutím paží do peřin
možná Ti jednou uvěřím
teď ale zažeň mě
údery srdce do kouta
než mě tvůj výdech
rozfouká
pomalu stoupat
spirálou touhy
spolu
ty někam vzhůru
já s Tebou dolů

Autor kroužek, 07.12.2012
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Vendina, jvacl, Jana M., hanele m., Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný.

07.12.2012 23:30:15 | Robin Marnolli

nádhera...

07.12.2012 20:13:06 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí