Mirce

Mirce

Anotace: Jedno setkání, který se mohlo a mělo vymknout

Pro Tebe kterou se bojím potkat
Pro Tebe jejíž oheň mně může strávit
Pro Tebe jejíž oheň sám jsem vyvolal
Pro Tebe jejíž úsměv mně rozkládá
Na částice tak znatelné jako dech
Pro Tebe jejíž slunce vychází nad pláží
Na břehu moře ve kterém se mohu utopit
Autor Otakar Ševčík, 10.12.2012
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí