Je to jen číslo

Je to jen číslo

Anotace: ..něco je téměř přesné, něco pouze odhadované..

Říkají,
že to někdy
přebolí,
snad až mi to
mysl má dovolí,
až nebudu
Tě v hlavě mít,
vždyť přece
je to jen cit,
jen touha s chutí,
křídla s perutí,
štěstí co žít nutí,
je to jen vzpomínka
uvnitř krabice,
jen pár slz do vínka,
zhasínající svíce
příchozích sarkasmů,
je to jen číslo,
desítky orgasmů,
stovky políbení,
tisíce pohlazení
toužebných doteků,
slova pochopení,
stovky uklidnění
oporných úsměvů,
těch nejlepších léků,
hodiny smíchu,
souznění v tichu,
8 vrcholů zdolaných,
na pět stovek volání,
sto tisíc sms zpráv,
šest tisíc veršů
hořečnatých láv,
289 dní spolu prožitých
dvou srdcí láskou zalitých,
dvě stě spojených stínů dlaní,
desítky čistých vyznání,
138 dychtivých přivítání,
270 sladkých usínání
a držení v náručí,
jeden anděl, co nám
Amorův šíp doručil,
dvě náhody,
co nám přišli na pomoc,
sedm set přání na dobrou noc
potěšujících něh,
je to jen číslo,
všechno to začíná i končí,
končí a začíná,
je to jen koloběh,
co živé tvory zaklíná…

a vůbec se s námi nemazlí…
Autor Jiná, 14.12.2012
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, škoda jen, že je to tak smutné... ;)

15.12.2012 19:16:22 | Krávolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí