Souznění

Souznění

Anotace: Láska je dar.

Bud mým mostem
jenž unese mé touhy a sny
já budu tvým štítem,
základna pro tvé dny
láska není jen čekání
láska je dávání
láska jsou činy i slova
v srdci uvězněna


bud mou jiskrou
v mém srdci
planoucí jako hvězda
můj sen
co každému se nezdá
hvězdný třpyt snáší se do rukou
tady a teď
a kyvadlo osudu
dá nám odpověď...
Autor Alla, 15.12.2012
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí