Třeba příjde...

Třeba příjde...

Anotace: jen, aby nepřišel pozdě...

Ztratila jsem polovinu sebe,
odtrhla se a odešla.
To prázdno studí a zebe,
lék jsem zatím nenašla...
Bolestí jsem jen otupělá,
ale stále ji cítím,
když ponořím se do ní celá,
mám chuť zkoncovat i s žitím.

Opustila mě má polovička
ta, které jsem vše dala,
nezbylo mi nic.
Schovává se za oční víčka
život, který jsem vzdala.
Však nezazvonil zvonec,
ještě není konec,
třeba příjde princ...
Autor angelicek, 15.12.2012
Přečteno 460x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí