Miluju

Miluju

Anotace: součást samo-terapie

Miluju tě krátce, miluju tě dlouze, miluju tě zostra, poddávám se touze, miluju tě zdáli, miluju tě zblízka, milenci se stali, chtěli mnohé získat…

Získala jsem slzy, získala jsem prázdno, nápad hodně drzý, rychle světla zhasnout, nápad příliš smělý, ukrást si tě skrytě, nápad příliš krásný, prostě jednou mít tě…

Nápad hrozně hloupý, být ti strašně blízko, nápad kterak vstoupit, na to krásné místo, kde nás dva už od sebe nic nedělí. Miluju závratě, miluju pondělí.

Miluju všechen čas, kdy čekám na setkání s tebou, všechen čas, kdy nemyslím na loučení, všechen čas pod nebeskou klenbou, který nezavazí nám dvěma v posteli.

***

Miluju tě takového, jaký jsi, vlastně takového, jakého tě vidím.
Vidím tě dobrého, vidím tě silného, moudrého, chytrého, obratného, šikovného, rozumného, krásného, hravého, usměvavého, stálého, …

Vidíš mě takovou, jaká prostě jsem?
Vidíš mě váhavou, vidíš mě nejistou, ustrašenou, nevyrovnanou, nervozni, bláznivou, naivní, zranitelnou, rozmrzelou?

Miloval bys mě jen proto, že bys mě viděl i kouzelnou, dobrou, silnou, moudrou, chytrou, obratnou, šikovnou, rozumnou, krásnou, hravou, usměvavou, stálou,...?

***
Autor Sh' Abůn, 16.12.2012
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, P€ŤULK&, Romana Šamanka Ladyloba, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí