Vášeň

Vášeň

Anotace: ach ta vášeň ! mistrině převleků, jako láska se odívá, ale pohled z jejích očí...

Ach ta vášeň ! mistrině převleků, jako láska se odívá,
ale pohled z jejích očí chamtivostí vlastní touhy všechna srdce protíná,
nezbude než popel a prach, láska je ze všech šelem nejlítější vrah...
Autor Rasputin, 19.12.2012
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí