Černočerná paní

Černočerná paní

Anotace: Černočerná paní s nataženou dlaní ruší moje spaní, když odchází za svítání...

Černočerná paní
s nataženou dlaní
ruší moje spaní,
když odchází za svítání

uslyšel jsem zakrákání
a pak jemný zasténání
co mi ruší moje spaní?
co je to tam za stěnami?

černočerná paní,
nerušte mé spaní

to Ty si vedle za stěnami,
Ty mi rušíš moje spaní,
tebe hladím svojí dlaní,
tvoje slyším zasténání

Ty si moje černá paní
co mi mizí za svítání
mezi stíny, pod lampami
a já sedím, ruce v dlaních…
Autor T, 19.12.2012
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přišlo s jarem tání
vrba větve sklání
sníh už mizí z plání
já mám jedno přání
vykašli se na ní
se mnou jisté stlaní
pravidelné praní
teplo tvé z mých dlaní




:0))

19.12.2012 14:01:34 | poetka

ty rýmy jsou dost jednoduchý, kdyby bylo lepší zpracování, tak s tím hezkým příběhem bych už asi dal st.

19.12.2012 13:50:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí