Sen

Sen

Anotace: Zas jednou cesta vlakem...

Všimla sis
jak je dneska krásné nebe?
A i když venku strašne zebe
já kráčím vedle tebe.
To nebe je mým pastýřem,
já bloudím s tebou krásným snem
a nejsem sluncem zaslepen.
To štěstí však
je vrtkavé...
je sladkou vůní,
je hořkým dnem.
V obětí do sněhu upadnem
a v závějích zmrzne krasný sen.
Pak jen ty sám seš probuzen,
ostrým sluncem,
co za mrakem,
skýtalo štěstí dlouhý sen.
Autor Jacues W. Moucheron, 28.02.2005
Přečteno 1880x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí