Silvestr

Silvestr

Anotace: Letos naposled...

V lichých stínech
Silvestrovské noci
sliby si nech,
zavři své oči

Slyšíš jak buší
ta naše srdce,
víc než se sluší,
letos naposled...

Nic neříkej,
jen se vzdej
tomu chvění
co je i není
ráno vše zmizí...
Autor Alain, 30.12.2012
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí