Půlnoční vlak

Půlnoční vlak

Anotace: ...

Hledím na stromy se míhající,
a světlem trpí oči mé,
ty ležíš sama, nahá, spící,
nic už není podstatné.

Na ničem teď nezáleží,
neb já jsem tady a ty tam,
a čas mezi námi běží,
plačícímu psu se podobám.

Sedím a smutně hledím v dáli,
a zřím tvůj úsměv, slyším dech,
a stromy, jež v dáli stály,
teď pokrývá chladný mech.

Tvá láska, co srdce hřála mně,
ta, kterou jedinou cítit smím,
byť tu teď po mně neprahne,
vím, že nezmizela. Spí..
Autor Ičnisan, 31.12.2012
Přečteno 489x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí