Ďiaľka

Ďiaľka

Anotace: ....

Prekonávaš so mnou,
ťažké dni.
Ty vieš,
že my dvaja,
sme si súdený.
Snívam o tebe,
každý boží deň.
a dobre vieš,
ako ťa milujem.
Je diaľka,
čo stále delí nás.
No len my vieme,
že zostáva,
nám krátky čas.
Teším sa na to,
až objímeš ma.
ja za to láska,
pobozkám ťa.
Vezmeš mi ruku,
do Tvojej dlane.
A moje srdce,
len Tvoje zostane.
Tak príď už
a nenechaj ma snívať.
Však dobre vieš,
že s Tebou chcem bývať.
Autor smoulinka, 08.01.2013
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí