PÉNELOPÉ,VĚRNOST TVOU JE CTNOSTÍ....

PÉNELOPÉ,VĚRNOST TVOU JE CTNOSTÍ....

Anotace: ...snad později...

***********************************
Pénelopé,Věrnost Tvou je Ctností...
***********************************

...Plachá krásko,
sne můj neskutečný...
Proč básníkem stát bych se měl chtít...??
Pro bytost éterickou,
třpyt kameje Tvé věčný
smím ráno co ráno Tě na rty políbit.

Vzkaz hlídá hvězda bledá,
Zemi nejbližší-
že miluji Tě,snad není zločinem
na štítu cti se hledá,
vášně utiší,
než se sejde starý s novým dnem

nenech se zmást.
Vždyť má láska jsou slova
v blouznění srdce něhou vyřčena...
Večer Ti barví tvář do nefritova.
V Tobě jsem ztracen,lásko.
Tys ve mě ztracena...

***
Autor Skywalker, 28.02.2005
Přečteno 612x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

proč stala já se básnířkou, kdo ví?

24.11.2010 04:04:00 | šuměnka

pohlazení

27.05.2008 18:26:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí