Sen co zdál se mi

Sen co zdál se mi

Anotace: Když je člověk zamilovaný a nemůže být se svou láskou. Je šťastný i za pouhý sen...

Spím a vím že jen sním
Sním o tobě má lásko
V mém snu tě vidím
Moje krásko

Dokonce i tvou vůni cítím
Když po vlasech tě hladím
A co v tom snu slyším
Tvá slůvka které říkají miluji tě
Já to opravdu slyším

A já tvá slova opakuji
Ať dobře víš že tě miluji
A pak na tvé obnažené tělo prstem maluji
Velké srdce a počáteční písmena
V našich jménech zamčená

Jsme spolu a mě je dobře
Teď ty maluješ mi na záda dvě spojené srdce
Ano opravdu sním sladce
Ale budík je zrádce

Budím se , milovala jsi mě
Ale jen krátce...
Autor casanova88, 16.01.2013
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucucu, Irena J.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané ...

16.01.2013 22:31:55 | Irena J.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí