Osamnění

Osamnění

Anotace: jen včerejšek odbil na hodinách času

Tak nesmírné štěstí a tak málo lásky
s ním jak bublinka pěny skouzávám po větru
jako poupě při ranním dešti
a květy tmavnou
clonou slunce je jeho stín

láska, bez pocitu osamnění
s ním je každý den slavnost
štěstí, čiré jak voda u studánky
představou se napiji, obelstím svoje smysly
Autor Meriel, 16.01.2013
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí