V zajetí

V zajetí

Anotace: ...............

tenké pouto mezi námi
pavučina tkaná city
všechny okolnosti
jsou nám známy
fantazie zatím skryty

hladíme se ve větách
milujeme v souvětích
touha naše nemá práh
v lásce křehké jako sníh

bez polibků
bez doteků
bez vřelého objetí
plni štěstí
plni vzteku
ač volní
přesto v zajetí
Autor James Libustka, 17.01.2013
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jiná, Sarah, Romana Šamanka Ladyloba, Avola, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná
jen prosím "objetí" místo "obětí" ;-)

17.01.2013 19:42:22 | Lucucu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí