Vyznání

Vyznání

Anotace: Tímto dílem uzavírám trilogii "Vyznání".Každé další dílo by bylo jen opakováním a dotyčná osoba už jistě chápe jaký mám na ni "názor" :-)

Sedím a píšu dopis – komu?Přeci Tobě!
Nechci už žít sám v týhle divný době.
Večer vždy než usnu ty honíš se mi hlavou.
Konečně vím jistě, že našel jsem tu pravou.

Když tě vidí na dálku, tak hned mi srdce buší.
Nelze popsat slovy jak ti to vždy sluší.
Tvoje tvář je krásná a ještě hezčí když se směje.
Mně je v tu chvíli jedno, že venku děsně leje.

Vím, že nejsem dokonalej – každej má svý vady.
Bez TEBE žít nedokážu – chtěl bych tě mít tady!
Autor LSI, 29.07.2004
Přečteno 3050x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí