První pusa

První pusa

Anotace: touha býti větší

Zrovna jsme šli ze školy
bylo to v první třídě
v aktovce modré bačkory
přišlé na svět hříbě



chodili jsme za ruku
a vedli důležité řeči
no prostě láska v rozpuku
a touha býti větší



Liduška byla zrzavá jako liška
a nepustila mně ke slovu
já byl pro ní malá myška
vhodná liškám na lovu



najednou leželi jsme v trávě
červené tašky na zádech
a Liduška že ukáže mi právě
a já se ani nenadech

no a pak si na mně lehla
ucítil jsem mokrou rosu
koukala ani se nehla
a rýma kapala jí z nosu 

Výsledek obrázku pro první pusa

Autor Akyš, 26.01.2013
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, tato22, James Libustka, Jahudkka, Sarah, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí