Co šeptají ptáci?

Co šeptají ptáci?

Anotace: Potřeboval jsem ze sebe dostat emoce, sice mi to moc nepomohlo, ale aspoň něco ;-)

Cítím jak srdce se mi svírá...
Ještě žiju, já neumírám?
Kde se vzal ten divnej pocit,
co mi spát nedá...
Oheň lásky mi v srdci dohořívá,
už jen tak smutně plápolá...

To je on,
kdo krade mi mou naději - ten pocit,
krerý lidé nechtějí.
Co to?..snad se mi ruce nechvějí?
Ne to ne - je to jen bolest,zlost a žal,
nikdo neví, kde se tak najednou vzali...
Ani doktoři si s tím neví rady,
Á pomoc už je na dlani - nechť si vodopády padají...

To je zklamání,
ta krutá síla,
co vyplašila naději a s mým světem zatočila (tiše - potají)...
Zbyla mi jen má víra...

...a teď už vím, co si ptáci šeptají...
Autor Jiffy, 16.01.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuj Bohu, že jen ptáci...a že ty a my všichni lidé na Zemi neslyšíme a nečteme ostatním myšlenky, protože to co oni si šeptají, kolikrát zdaleka tak příjemné není.

05.02.2007 18:57:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí