Smrtelný hřích

Smrtelný hřích

Anotace: Zlomené srdce - věčné téma. Moje první dílko, takže trošku tréma :-)

Oči, dvě rozčvachtané louže,
po tváři se slza klouže,
na ret, jazyk, chutná slaně,
nechceš nic vidět, obličej schovají dlaně.

Co jsi čekal, po smíchu vždy příjde pláč,
a prohrát může i ten nejlepší hřáč.
Svět podle pravidel, co jsou k smíchu,
ale zlomit srdce by mělo patřit k smrtelným hříchům.

Autor Schafbock, 16.02.2013
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lucucu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí