Inspirován pravou láskou

Inspirován pravou láskou

Anotace: 18.1.2011 - i název je z té doby, jakkoli se mi teď může zdát naivní, měnit ho nebudu..

Když vedle sebe ležíme,
zdá se mi, že jsem horký.
Než oba se tak vzrušíme,
že spálím se o Tvé holky.

Čas potící se kůže
pod hvězdným nebem bez mraků,
kdy vše co chceš se může,
pro lásku mou - čas zázraků.

Déšť osprchuje naše těla
a ranní rosa zas
včas skryje to, cos neviděla,
slzu, kanoucí z mých řas.

Netruchlím, Lásko má, já jen,
pevným svíráním pěstí,
se snažím udržet si ten
blažený pocit štěstí.

Bude tu s námi, já to vím,
klidně do skonání světa.
Uchopím-li Tě za ruku, tak poletím,
záříce jak kometa.

Miluji Tě
Autor kolemjdouci, 20.02.2013
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, moc se mi líbí

20.03.2013 00:49:22 | Lioness

Děkuji.

20.03.2013 15:49:19 | kolemjdouci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí