Kde hledat lásku.

Kde hledat lásku.

Anotace: Tot' otázka???

Pro lásku se nedá někam si zajít,
lásku si musíš jen ty sám zasloužit.
Největší dar Boha je prý naše zdraví,
bez lásky však každé srdce ochuraví.

Z bolavým srdcem se ale dlouho žít nedá,
proto mu každý z nás rychle ji hledá,
láska však musí si najít ho sama,
někdy se zalévá i slzičkama.

Slza ji neškodí vyplaví každá zrníčka
co občas dráždí taky naše očička,
ty oči kterými na druhé se díváme,
ty ale srdci věř,to nikdy tě nezklame.
Autor jozífek, 23.02.2013
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jozífku, já nemůžu jinak,ale za snahu dát aspon tip, nesníším zdrobnělinky-kudrlinky....celkový dojem je že to psala dvanáctiletá dívenka...

24.02.2013 12:06:57 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí