Schovaná

Schovaná

Anotace: ...

Schovaná v hlubině
slz mojí lítosi
schovaná před zraky
štěstí a radosti
ukrytá z dosahu
neměl jsem odvahu
lásku svou na světlo vzít
 
Zdrcená hmoždířem
zášti a závisti
zhrzená z důvodů
mé vlastní blbosti
ukrytá ve stínu
černého leknínu
spolu s ní zmizel i cit
 
Bloumám teď pustinou
krutého omylu
odkrývám zákoutí
z šedého popelu
nacházím důvody
své vlastní nevěry
s kterou už nechci dál žít
 
Stojím teď na skále
kde všechno začalo
vzpomínky vyryté
navždy a nastálo
do smrti odsouzen
skrývat se za svůj sen
nechávám smutek svůj znít

Autor Giuseppe_Lumík, 25.02.2013
Přečteno 539x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasně plyne.. ST.. zaslouženě. :)

02.05.2013 23:06:01 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí