Karamel

Karamel

Anotace: není to báseň, jen myšlenka a pocit

sladké dítě
na houpačce sedí
naivně v dálce hledí
život ústy hluboce nadechuje
a štěstím překypuje

stará žena
v černém závoji
pár let smutku
porcelán upadl
špinavé prkna země
tlumily její pád
porcelán se rozbil
tot stará paní roztříštila
svůj osud

které kyvadlo
a která strana
najde rovnováhu
mezi světy
poly světla a tmy

život je tak krásný
když jsi šťastná
tak smutný když

kéž by světlo svíčky
roztopilo karamel
ve vlastní sladkosti
Autor Meriel, 25.02.2013
Přečteno 688x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že to je báseň...i když by se dala ještě trochu uhladit.
RM

25.02.2013 22:14:14 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí