Den

Den

Anotace: ...

Tak otoč svou tvář
at na ní vidím,
at osvítí nás zář
nebo pověz že se mýlím

Ty chceš se vídat
ale nevíš kdy
povídat, chci tě líbat
ted a navždy

Já chtěl jsem tě brát
a štěstí ti dát
nech mě si přát
společnou chvíli

Chtěl bych tě snad
však docházejí síly

Tohle smysl přece má
pokračovat dál
láska tam v dálce rozjímá
a stojí opodál

Tak končí ten den
jež měl být snem
který stal se noční můrou
tou strašnou hrůzou

A já musím ted jít
daleko od tebe
nemužu přijít
jak dostat se zpět do nebe..
Autor Feelme, 04.03.2013
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí