Měsíček

Měsíček

Anotace: ...

Měsíčku na obloze
měsíčku na nebesích,
navzdory tvé poloze
uslyšíš mě i vlesích

Mám jedno velké přání
které stále trvá,
přišlo zcela znenadání
a věčně přetrvá

Ačkoliv říci přání není snadné
a splnit už vůbec ne,
možná pomohou pohyby ladné
víly obecné

Měsíčku na obloze
se všemi těmi hvězdami,
vyřiď malé slečince
že vezu náhrdelník s perlami

Vzkaž ji krásné sny
a že ji chci pomoci,
že myslím na ni celé dny
i dlouhé noci

Řekni že mám ji rád
a že brzy snad...
Autor Feelme, 05.03.2013
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí