FÉNIX

FÉNIX

Anotace: Když múza je sexy

Sbírka: TICHÁ POŠTA


FÉNIX

jak přichází štěstí?
slyší na modlitby?
či se nesmí plašit ani myšlenkami?
možná si jen stačí všimnout že je tady s námi?

a kolik podob vlastně má?
je snad průhledné až k nevidění?
kdy se vůbec stane
že se letmé cosi v opojnou propast mění?

nebo snad spíš kdosi?
a kdo si myslí že se cosi nedělá
aby se pak čertík vtělil v anděla
co pohár vína změní v kapku rosy
ten se už štěstím zbláznil docela...

kdo dal si rande s raráškem
přičemž se třás že upíše se krví
pak směšně musel vypadat
když pochopil až posléze
že zažil zas den prvý

ano den prvý
kdy se cosi zrodí
z popela v dlani žárem jiné dlaně
u Nejsvětějšího srdce Páně...

 


V Praze 15.5.2012

Autor Amonasr, 07.03.2013
Přečteno 641x
Tipy 5
Poslední tipující: Radhuza, Miriska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamýšlenívzbuzující

28.08.2017 23:10:07 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji :-)

28.08.2017 23:12:01 | Amonasr

:-)

28.08.2017 23:30:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

pěkné :-)

07.03.2013 11:44:09 | Miriska

Děkuji, od Tebe to těší zvlášť :-)

07.03.2013 16:39:29 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí