HRA S OHNĚM

HRA S OHNĚM

Anotace: Hra na hru s ohněm...

Sbírka: TICHÁ POŠTA

 

HRA S OHNĚM

vyměním úsměv za malý ruměnec ve tváři
vykřesám jiskru co oči ti rozzáří
nedám ti nic co by tě tížilo
nevezmu víc než by se líbilo
milenci při letní noční bouřce
vraždící bolesti tak sladce i hořce
kdy ráno se prastará touha vzpíná
a včerejším vínem prosákne dnešní vina…

 

Praha, 22.7.2011

Autor Amonasr, 11.03.2013
Přečteno 544x
Tipy 4
Poslední tipující: Radhuza pro Hospic sv. Štěpána, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí