Labutí láska.

Labutí láska.

Anotace: ..................

Že prý se krása a láska spolu vždy nesnoubí,
láska je vzácný cit,krása je jenom obal pouhý.
Znám ale tvora u kterého jedno bez druhého není.
Sledovals někdy labutě?-Třeba při krmení?

Že nejhezčím je tvorem v říši ptačí
a láska jejich,že přivádí nás někdy až k pláči.
To jistě každý z vás už sám ví.
Proč tedy od nich,se té lásce neučí?


Na břehu řeky či jezera občas se zastavit,
lásce a věrnosti od nich se naučit,
dívat se jak k sobě se vinou,
spolu pak jako jeden,po hladině plujou.


V básních a knihách se láska lidská opěvuje,
myslíš že člověk stejně jako labut' miluje?
Člověk ten občas jeden druhého opustí,
však láska labutí to nikdy nedopustí.
Autor jozífek, 11.03.2013
Přečteno 1005x
Tipy 1
Poslední tipující: Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí