Slova lžou

Slova lžou

Anotace: pro něj...

Slova lžou,

nic neříkej!

Raději mi

lásku dej

v objetí.

  

Slova lžou

a budou vždy!

já jsem tvou,

jen nevím,

kdy?

 

Slova lžou

jen city ne!

Ukaž mi lásku

tvou

kdepak je?

 

Slova lžou

už neslibuj!

Prosím tě,

jen se nelituj,

ztratils mne!

 

Autor angelicek, 14.03.2013
Přečteno 635x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, Lioness, Miriska, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí