Chlapec co dva kroky od zkázy stál

Chlapec co dva kroky od zkázy stál

Anotace: Napsáno dnes v noci.Je to trochu příběh o tom jak muži dopadnou, když ....(je to ovšem jen příběh)

Sbírka: Poztráceno mezi řádky

Dva kroky od srázu stál

od cesty do pekel a zase zpět

předem nemyslel na zkázu

jen hladil růží zvadlý květ

 

Nechtěl vzbouzet

tu 

co půlměsíc za krkem nosí

šlapal zlehka,jako pírko

přesto bosý

 

Šel tenaty

co jen čerň nosila

vdovou byla, sic

k sňatku ho prosila

 

Ve svatostánku potkal

touž

mravu nábožných

bál se,ač nepolíbit ji

byl by hřích

 

 

 

 

Chtěl jen pohladit růží zvadlý květ

nemohl milovat, tak chtěl mít rád

stalo se, a dál není co vyprávět,

protože muži nemůžou vždy jen brát.

 

A tak zemřel chlapec co dva kroky od zkázy byl,

zemřel ve chvíli, kdy jí políbil.

 

 

 

 

Autor drew, 17.03.2013
Přečteno 451x
Tipy 12
Poslední tipující: MarťaB, Loveless, Amonasr, Akrij8, V.N.Losinský, Bakchus, Bunney, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí