Větší polovina

Větší polovina

Anotace: Existuje vůbec větší polovina?

Z větší poloviny by se dalo říct, že nejsi mi tak lhostejný,
z větší poloviny uznávám, že můj obdiv už je veřejný.
Větší polovina hlavy výstražně křičí a nabádá mě k útěku,
větší polovina mého srdce je darována nesprávnému člověku.

Větší polovina mého já se nedokáže ovládat v tvé blízkosti,
větší polovinu času zabírá mi nehynoucí touha po štěstí.
Větší polovina duše souží se po tom, co nemůže mít,
má větší polovina chce zapomenout, už dál chce jít.
Nedokážu říct, jestli já jsem hřísník nebo je to tvoje vina,
ale jedno, jedno vím jistě - že to ty jsi má větší polovina...

Autor wendy.poezie, 31.03.2013
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Jaine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá!

01.04.2013 00:27:48 | Jaine

Děkuju :)...

01.04.2013 00:36:32 | wendy.poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí