Ne...

Ne...

Anotace: ...

Nepopsatelné,
to ticho mezi námi.
Nezveřejněné,
bolestivé a krvavé rány.

Nevyřčené,
tisíce zlých prokletí.
Nepovedené,
naše poslední objetí.

Nesmazatelné,
ne mé kůži doteky.
Nemožné,
zůstat spolu na věky.
Autor Finito la Comedia, 12.04.2013
Přečteno 459x
Tipy 8
Poslední tipující: Miriska, slečna Nefertiti, Bakchus, Amonasr, Bol, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí