Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: 11.3.2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

O něco lehčí,
avšak zasmušilá.
Něco jsem opět vytratila.

Dofám, že napořád,
doufám, že naposled.

To je tak, když srdce otevřené,
nesla jsem si na dlani.
Ztratíc tak svůj soumrak,
i své svítání.

Doufám, že napořád,
doufám, že naposled.

K vývěsce nálezů a ztrát,
ale nebudu svižnými kroky pospíchat.
Smířena se ztrátou napořád.
Doufajíc naposled.
Autor Mia, 14.04.2013
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: Chlestakov, Bakchus, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dal jsem Ti tip,ale je to strašně kostrbaté.Polepši se!

14.04.2013 15:29:51 | Bakchus

Polepším:-) A díky za tip, kterého si vážím, ač je mi nejasné, zač jsem jej tedy dostala:-D

14.04.2013 21:18:10 | Mia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí