Rupes Nigra

Rupes Nigra

Anotace: bájna

Magnetová hora Rupes Nigra
premiestňuje sa, nuž, kto ju nájde
pritiahnutý k nej napoprvýkrát
akýmkoľvek kovom, krutovláde

arktických mrazov ujde do útrob
magnetovcových jaskýň, v podsvetí
sníme, dá nakríž pár lyží, mu hrob
označí, kde lúč naň nezasvieti

včas get flowers delivery lajknem
môžeš si donášku kvetov čeknúť
zopár ruží mi poslať, zacvaknem
aj za ne.. ak sa mám neprerieknuť
Autor Petbab, 15.04.2013
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Truckle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, zaujalo...

15.04.2013 11:21:11 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí