Tajemný milenec

Tajemný milenec

Anotace: Na takové se vzpomíná stále

Jsem jako boxer,po dvanáctém kole,
všechno mě bolí,nahoře i dole.
Znám mnoho mužů,horňáků i dolňáků,
i těch,co mají lásku na háku.

Ty se však z toho výčtu vymykáš,
jsi tajemný,jako Karpatský hrad,
nemluvíš,z hovoru stále unikáš,
neřekneš,zda máš mne vlastně rád.

Občas sem vstoupíš,
na slovo skoupý,
v ruce kytici růží.
V klidu se posadíš,
svůj úsměv nasadíš
a mně se prostor viditelně zúží.

Našeho vztahu zrání,
delirium milování,
výkřiků gejzíry:
"Můj Bože!"
Bez víry!
Překotná vášeň těl spojených,
zde není místo pro slovo "hřích"!

Srdeční sval buší do hrudi,
tělo tě z útrob pustit nechce,
sekrety lásky mě k něžnostem povzbudí,
teď vypadáš křehce.

Odliv vzájemného zkoumání,
závan reality,
odchodu již nic nebrání,
šťastni jsme,já i ty.

Jak rychle plyne čas,
ten lásky zrádce nájemný?
Čekám,kdy ke mně vstoupíš zas,
krásný,něžný,
tajemný.
Autor Lucisska, 16.04.2013
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: Bakchus, melebele, Amonasr, Tomíno...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych prožívala momentálně něco podobného :)

17.04.2013 07:34:13 | melebele

Takové chvíle jsou nejkrásnější!Bohužel,trvají krátce!

21.04.2013 08:29:50 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí