lehko se řekne

lehko se řekne

 

 

 

ono se řekne
najít tělo
které objímat by chtělo
jen to tvé

ono se řekne kroky
celé roky hledat
zvedat těžké kameny
a pod nimi

se skrývat
tak aby nikdo nevěděl
že jsem chtěl
že pohled jeden do očí je málo
a snad stálou
kdybych myšlenkou tě svázal
ta místa
stíny
čerstvé kopretiny
dal ti do vlasů

ono se řekne ve dvou žít
stačí chtít
tak jako všichni kolem
a dělat dojem
pohladit

je někdy snazší
pod stromem
za domem
stranou všech očí
a že se točí

s námi


důkaz nehledám




Autor zamotán v nedospělosti, 18.04.2013
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Kett, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí