Na parapetu

Na parapetu

Anotace: Bude pršet:)To jsem napsala teď na parapetu:)

V zakázaným pokoji,

na parapetu na,kterým

nesmím sedět ani stát

kouřim poslední cígo,

za svitu nefunkčního mobilu,

co mě oslepuje

 

Je před deštěm

a dálkou se nese

smích lidí co šťastně 

i nešťastně

míří do hospody,

aby byli šťastní

 

A já tu sedím

a čekám jestli přijdeš,

ikdyž s to neslíbil

 

mraky se valí 

a zakrývaj měsíc,

co ještě nevyšel

 

asi se stydí

 

za mě

 

 

Stydí se,

jak vyšňořená a krásná

sedím na parapetu a kouřim

jak věrnej pes bez páníčka

 

Je po dešti

a tys nepřišel,

ikdyž s to neslíbil

 

 

 

 

 

Autor drew, 18.04.2013
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Loveless, M.V.Jung.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.."jak věrnej pes bez páníčka"

hezký...:)

22.04.2013 23:12:16 | Loveless

Je to srozumitelné, je to fajn, ale ten hovorový nádech mi někdy přišel až moc nastrojený.

Ale citlivě napsáno a chválím ;)

18.04.2013 21:06:03 | M.V.Jung.

Děkuji...:)nastrojený asi není, teda z mýho pohledu není,ale možná je tam toho moc

18.04.2013 21:12:19 | drew

Hlavní je, že tomu rozumím vcelku přesně.

18.04.2013 21:15:51 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí