Nechme minulost spát

Nechme minulost spát

Anotace: ...

Spolkni svou zlost
a postav se mi čelem,
víš, jak moc neslušné je,
mířit mi do zad revolverem?

Hledáš vinika,
ale co když vůbec není?
Chceš najít ve slovech
- příběhu rozuzlení?

Nech minulost spát,
vždyť tak dlouho trvalo
než konečně se odmlčela,
už bylo dost nocí,
které já
i ty jsi probrečela.

Podle tebe,
jeden musí být ten špatný,
jenže já vím kdo to bude,
a bránit se, je mi teď houby platný.

Ublížila jsem ti,
nemysli si, že mi to neni jasný,
zbláznila jsem se,
do něj. To jeho oči jsou tak krásný.
A i když to bylo jen poblouznění
a už dávno je to passé
vytahuješ to tady,
znovu a zase.

Tak už,
nech to všechno ležet v prachu,
tam kam patří všechny promlčené činy,
a raději zapomeňme,
namísto svalování viny.

Jedna na druhou.
Autor Annie the wolf, 23.04.2013
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Rezkaaa, kudlankaW, Metal Lady, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka - velmi dobrá.

Marty Kudlák

24.04.2013 23:44:24 | kudlankaW

je krásná
ačkoli tě ta situace stála hodně sil, tahle báseň je prostě krásná

23.04.2013 22:37:27 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí