Ty

Ty

Anotace: Z lásky

Milujem Tvoje oči,
milujem Tvoj úsmev.
Milujem Tvoje ruky,
ktoré hľadia moju tvár.

Milujem rána,
keď zobudíš sa
a pýtaš sa ma,
aký sen sa mi zdal.

Milujem chvíle,
keď s Tebou môžem byť.
Milujem slová,keď povieš,
len s Tebou chcem žiť.

Som Tvoja ruža bez tŕňa,
ktorá Ťa denne láskou zahŕňa.

Ty si ten princ,
ktorého som si vysnila.
Bez Teba láska,
šťastná by som nebola.
Autor smoulinka, 29.04.2013
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí