Občanská válka

Občanská válka

Anotace: ...

Chtěla bych 35 tisíc kulek do srdce
A pro tebe…
Ránu do hlavy kladívkem spravedlnosti,
roztrhat tě na moc kousků
a schovat tě.

Schovat tě
Na skládce prázdných lahví,
co kdysi daly alkoholikům svou falešnou naději.

Schovat tě
Do hnízd kukaččích,
abys i ty spadl z oblaků.

Schovat tě
Do Rubikovy kostky a zamíchat ji tak,
že tě nikdo nesloží.

Schovat tě
Do počmárané zdi na konečné metra,
skryté za znavená těla feťáků.

Schovat tě navždy...
abys už nikdy více nestřílel na srdce,
která se ti otevřela.
Nestřílel na ně zblízka ,
krutě a bez soucitu.
Autor T., 01.05.2013
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, přechodná záležitost, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená, plná silných, ale vtipně podaných emocí :-)

01.05.2013 12:50:12 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí