Děkuji

Děkuji

Anotace: Skromné poděkování.

Děkuji za to, že jsem tě poznal,
miloval a dál nic nehledal…
maloval a zpíval tak šťastný,
věděl, že nic není věčný…

S tebou na chvíli tomu uvěřil,
a náš svět ve všech snech…
Bláhově dal srdce i duši,
ničeho nelituji, děkuji za čas…

Děkuji za polibky, doteky a objetí
za společné noci a pozdní snídaně…
Děkuji že, už vím, co znamená, Miluji tě…

Děkuji za šanci a příležitost,
za šrámy na duši, slzy a smutek,
bolest, strach a utrpení…

Děkuji ti za to vše…
Už vím jaké je to naplno žít,
teď svou cestou jít a možná časem znovu prožít…

Autor Mausik, 05.05.2013
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucy Susan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí